Podcast: Familiedrama, organiseret kriminalitet og voldsorgier bliver forenet i ‘Gangs Of London’

Foto: Gang of London/C More

Instruktøren bag actionklassikeren The Raid, Gareth Evans, kaster alle Londons bander ud i et blodigt opgør, men er det for meget?

En slags nutidig Peaky Blinders bare med mere action og mere blod! Sådan har flere beskrevet C More-serien Gangs of London. Serien begynder, da gangsterbossen Finn Wallace, spillet af Colm Meaney, bliver slået ihjel under mystiske omstændigheder, og pludselig er alle mistænkt i Londons kriminelle undergrund.

I Stream and Chills panel sidder I denne uge Casper Manfred Andersen, kæmpe nørd, Sofie Krogh Grud, manuskriptforfatter og Ronnie Fridthjof, chef for Aarhus Filmby.

Vold uden konsekvens

Gangs Of London er ikke for de sarte. Blodet flyder, og der er vilde action- og kampscener, som forsøger at holde seeren i konstant spænding i alle afsnit. Alligevel har Sofie Krogh Grud en anke:

“Jeg er ikke på noget tidspunkt bange for, vores hovedpersoner nok skal klare det. Det er synd. Jeg ved bare, ”ham, ham og ham”, de skal nok klare det. Jeg savner det utilregnelige element.”

Hun peger på serier som Fargo og Game of Thrones, som har slået karakter ihjel til højre og venstre. Men det er ikke seriens eneste udfordring.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse Star Trek: Discovery sæson 3: En flot designet rodebutik

“Portrætteringen af det kriminelle miljø bliver det lidt karikeret,” mener Casper Manfred Andersen og forsætter.

De er dog begge enige med Ronnie Fridthjof: Det her er en serie, de alle vil se færdig. Gangs of London er nemlig mere end bare vold.

Hør bl.a. Ronnies svar på, hvorfor serien er så seværdig:

Gangs of London kan ses på C More.

Hjælp Stream and Chill

Stream and Chill har tidligere kastet sig ud i særudsendelser om Twin Peaks, sitcoms og lignende. Hvis du har en god ide til et program, kan du altid skrive en mail til Stream@radio4.dk. Hvis din ide bliver til et program, kvitteres der med en Radio4-kop.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Amanda Collin er det mest overbevisende element i Ridley Scotts ‘Raised by Wolves’

Hør tidligere udsendelser af Stream and Chill

LÆS OGSÅ: Gode serier lige nu: 5 serier, der redder din januar

LÆS OGSÅ: Borgen sæson 4: Her er de medvirkende

LÆS OGSÅ: Fem serier, du ikke kommer udenom i 2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.