Stream and Chill: Ny Netflix-serie er et tysk post-apokalyptisk helvede på den helt forkerte måde

Foto: Tribes of Europa/Gordon Timpen/Netflix

Udlandske anmelder har skrevet, at den låner fra The Hunger Games, Game of Thrones og lidt fra Brexit, men den har glemt det vigtigste: en god historie!

Det er, som du frygtede. Hele verden er gået under. I Europa er folk ikke længere samlet i lande, men i stammer. Nåh ja, så taler alle tysk. Naturligvis.
Den nye Netflix-serie Tribes of Europa foregår i 2074 efter et stor mystisk begivenhed, der henlagde hele verden i et teknologisk mørke, som forvandlede en veludviklede civilisation til en verden, hvor jungleloven hersker (kill or be killed).
Serien får hårde ord med sig på vejen fra Stream and Chill i denne uge. Fodboldspiller, serierelsker og fast paneldeltager i programmet Simon Skou Jakobsen siger, at han for første gang ikke har noget pænt eller godt at fremhæve.

Du kan lytte til Stream and Chill her

Twin Peaks-særepisode

I programmet prikker vært William Ejsing til Andreas Halskov, der er et sandt leksikon, når det kommer til TV-serier, da han fejrede Twin Peaks-dag d. 24 februar.
Andreas Halskov er tidligere blevet kaldt en Twin Peaks-onanist af Politiken, og William Ejsing lader aldrig lytterne glemme, at Andreas Halskov ikke blot er meget vidende, når det kommer til Twin Peaks, men også er (påstået og ubekræftet) forelsket i David Lynch.
Hvis du er Twin Peaks fan eller blot nysgerrig på serien, bør du lytte til den særepisode, Stream and Chill lavede sidste år. Den er klart et lyt eller genhør værd.

Hør tidligere episoder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.