Driv forretning som var du med i White Collar

Sådan får du nemt din egen white-collar virksomhed

Dette indhold er sponsoreret

Har du ligesom mange andre binge-watchet din andel af film på streamingtjenester som Netflix, HBO eller Viaplay. Siddet mange nætter og set spændende og klassiske white-collar film, som for eksempel Wall street, Boiler Room eller Arbitrage, hvor alt, som kan gå galt, går galt. Og hvor der svindles for millioner til højre og venstre, kurserne rasler ned og virksomheder går fallit. Men samtidig er du alligevel blevet inspireret, og har lyst til at starte din egen virksomhed selv. For få midler og uden at risikere, at din private økonomi kommer i risikozonen, så er et ApS måske noget for dig? 

Hvad er et ApS?

Et ApS, som er en forkortelse af anpartsselskab, er et reguleret kapitalselskab, som medfører, at ejerne, også kaldet anpartshavere, kun hæfter med det beløb, som de har indskudt i selskabet. I modsætning til for eksempel interessentselskaber eller enkeltmandsvirksomheder, hvor ejerne hæfter med hele deres formue.
Ved stiftelse af anpartsselskab  kan du drive selskabet sammen med andre, sådan at I er flere om at være ansvarlige, men samtidigt uden at jeres private økonomi risikerer at blive inddraget. Vælger du at stifte selskabet med en anden eller flere stiftere, forpligter I jer over for hinanden via et stiftelsesdokument. Rettes der et krav mod jer, er jeres risiko begrænset til det beløb, som I hver især har indskudt i selskabet.

Hvad kræver det at stifte et ApS?

Det kræver kun 40.000 kr. i startkapital at stifte et ApS, hvilket er et lille beløb sammenlignet med eksempelvis et aktieselskab, der kræver en startkapital på minimum 400.000 kr.
For at stifte et ApS, skal du desuden have udarbejdet følgende tre dokumenter:

  Et stiftelsesdokument med angivelse af bl.a. ejere og fordeling af ejerandele, selskabets ledelse og startdato for selskabets aktivitet.

  Vedtægter, som beskriver rammerne for selskabet. Heri skal bl.a. indgå selskabets formål, dets navn og størrelse, hvornår regnskabsåret starter og slutter, en eventuel bestyrelse og hvem der tegner selskabet.

  En ejerbog med angivelse af ejerandele i selskabet, hvem der ejer dem og hvornår de er tegnet.

Kom nemt i gang

Du kan hurtigt og enkelt oprette et ApS gennem Legal Desk via en simpel online formular. Først skal du besvare en række spørgsmål, og efterfølgende udarbejdes alle nødvendige dokumenter automatisk. Du får adgang til dem, så snart selskabskapitalen er indbetalt, hvorefter de skal underskrives ved hjælp af NemID/MitID.

Selskabskapitalen indskydes via en klientkonto hos Legal Desk og senest 24 timer efter, er dit selskab oprettet og registreret hos Erhvervsstyrelsen.

Læs også: Anmeldelse:The Dropout kunne mere hvis den ville lidt mindre

Læs også: Nye serier og sæsoner på Netflix i juli 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like