Spild af tid: Dårlige serier på Netflix lige nu

Foto: Jupiter’s Legacy/Netflix

Har du nogensinde tænkt, at du gerne vil lære at spille klaver? Eller måske italiensk? Hvis du droppe disse serier, får du rigeligt med tid, uden at du går glip af noget.

Der er mange konstruktive måder at bruge sin tid på. Nogen dyrker en hobby, andre opfostrer en familie, og andre igen skaber store kunstværker. Der er også mange – måske endda flere – måder at spilde tiden på.

Nogle gange er det desværre også det, der sker, når du bruger tiden på at se tv-serier. For hver virkelig god serie, der er, findes der i hvert fald også én, der er det præcis modsatte.

Vi giver her fem bud på serier, du kan sløjfe og bruge tiden på noget konstruktivt i stedet. Og hvis du ikke gider lære at tale et nyt sprog, lave god mad eller spille Chopin, kan du jo altid se en god serie i stedet.

Jupiter’s Legacy

Foto: ADAM ROSE/Jupiter’s Legacy/NETFLIX

Der er nogen, der burde fortælle serieproducenterne, at bare fordi der er nogen, der en gang har tegnet en superhelt, så behøver de ikke nødvendigvis lave det til en film eller en serie. Og nogen burde sige det igen og igen til skaberne af Jupiter’s Legacy.

Serien er baseret på tegneserien, der er baseret på de gamle romerske guder. Josh Duhamel (Las Vegas, Transformers) tager hovedrollen som The Utopian, der står i front for endnu en superheltegruppe, der dog kan vise en noget dybere og mere varieret baggrundshistorie end stort set alt, Marvel har valgt at diske op med.

Serien lider under et for lavt budget, hvilket man måske nok kan se gennem fingre med. Men den primære grund til ikke at give sig i kast med denne serie er, at den allerede er blevet stoppet, så der kommer ikke flere afsnit, og det er både en lettelse og en skam.

For selvom der er gode ting, er serien ikke ligefrem overraskende, og måden den er konstrueret ovenpå de romerske pantheon gør sit til både at forvirre seerne, mens den også er enormt forudsigelig.

Top Secret UFO Projects Declassified

Det lød som en dokumentar om ufoer, der havde nye informationer eller reelle håndgribelige beviser for eksistensen af uidentificerede flyvende objekter, da jeg så titlen første gang. ”Declassified” var der, de ramte min nysgerrighed.

Desværre ender serien som endnu et talerør for den tilsyneladende endeløse strøm af sølvpapirshatte, der malker den opmærksomhed, de kan få, og ender så ligegyldige og forglemmelige, at det eneste indtryk de efterlader er en stribe halvtriste semifakta, der kun tjener til at skabe arbejde for illustratorer og fritids-3D animatorer.

Efter tre afsnit sidder du ikke og drømmer om intelligent liv i det ydre rum. I stedet higer du efter at finde det hernede på jorden.

Firefly Lane

Foto: Firefly Lane/Netflix

Min kærlighed til Sarah Chalke vil bestå for evig tid, og det var egentlig også det, der trak mig til at se Firefly Lane. Her spiller hun over for Katharine Heigl som den ene af to veninder, der har kendt hinanden i årevis.

Den ene er en succesfuld talk show-vært, mens den anden har været hjemmegående husmoder. Kontrasterne mellem de to og det faktum, at de to rent faktisk spiller skidegodt var en god basis for en serie med noget på hjerte.

Forholdet mellem de to kunne have været så godt. Serien udspiller sig i flere tidsperioder, og der er klart en god idé gemt i Firefly Lane, hvor de bruger de forskellige spor til at understrege de relevante problematikker og sætter dem i perspektiv.

Men serien drukner i banaliteter, og det er en skam, for især Chalke skinner i sin rolle, og hvis de havde turde noget mere, ville serien også have kunnet noget mere.

Country Comfort

Foto: ALI GOLDSTEIN/Country Comfort/NETFLIX

Allerede fra de første minutter går det hurtigt op for seerne af denne romantiske komedie, at den både er søgt, håbløs og komplet ugennemtænkt.

Country-sangeringen Bailey ender på komplet utroværdig vis som babysitter for en halvfesen cowboy-type i midten af ingenting. Hun har ingen kompetencer eller erfaringer på området, men hun er køn, og det er jo, som de fleste ved, vigtigere end alt andet.

Serien hakker sig gennem et sammensurium af klichéfyldte scener, der på ingen måde byder på noget nyt – eller for den sags skyld, noget godt. Heldigvis er serien ikke blevet fornyet.

Du vil aldrig blive overrasket, du vil aldrig blive chokeret, og du vil egentlig heller aldrig blive underholdt i løbet af de 10 afsnit. Det kan godt være, at folk med en kærlighed for country-genren kan få et kick ud af at se countrystjernen Katharine McPhee vifte med øjenlågene eller taksere en gæsteoptræden af LeAnn Rimes med et ”Årh hvad?”

Så kan vi andre holde os til et ”Hvorfor?”

Sex/Life

Foto: Sex/Life/Netflix

Hvis du godt kan lide at se nøgne mennesker dyrke sex, så tjek PornHub. Der finder du også både bedre plot og bedre skuespil.

LÆS OGSÅ: Netflix-event vil vise en masse trailere til ventede serier

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ‘Britannia’ sæson 3: “Serien har absolut fortjent at blive set”

LÆS OGSÅ: Officiel trailer til Kastanjemanden ude nu!

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like