Nye serier og sæsoner på Netflix i august 2021

Foto: The Chair/Eliza Morse/Netflix

Glæd dig til et hav af nye serier på Netflix – i både miniformat og nogle, der med garanti kommer til at strække sig over flere sæsoner.

Netflix giver dig en god undskyldning for at sidde foran TV’et i august 2021, da der er skruet godt op for antallet af nye serier og sæsoner i den kommende måned. Og netop fordi mange serier bliver gjort tilgængelig, er der også noget for enhver seer!

Hit & Run

Premiere: 06.08.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Action, thriller og krimi

Foto: Hit & Run/Jojo Whilden/Netflix

Der er action og thriller for alle pengene i den nye serie Hit & Run. Segev Azulays (Lior Raz, Fauda) verden braser sammen, da hans kone bliver kørt ned under et besøg i New York. Azulay tror ikke på, at hendes død var en ulykke. Af den grund sætter han sig for at finde frem til sandheden – hvor end den fører ham hen.

LÆS OGSÅ: ‘Hvide Sande’ er slut: Hvad skal du nu se?

Azulay må finde tilbage til en ældre version af sig selv for at opnå retfærdighed. Og for at beskytte sin familie. For der gemmer sig mange hemmeligheder i krogene. Er du til serier i højt tempo og fuld af spænding, skal du give Hit & Run en chance.

Se traileren til Hit & Run

AlRawabi School for Girls

Premiere: 12.08.2021
Sprog: Arabisk
Genre: Drama

Det kan være hårdt at være teenager, uanset hvilken del af verden du lever i. Mobning er et universelt problem, som opstår på de fleste skoler. Faktisk er det nok de færreste af os, der ikke på den ene eller anden måde har oplevet mobning tæt på – enten ved selv at være offeret, bystanderen eller den der mobbede.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 3 gode serier du skal se i juli

Miniserien AlRawabi School for Girls er en jordansk produktion, som netop sætter fokus på, hvor ekstreme disse situationer kan blive. Mobningen overskrider så mange grænser for hovedkarakteren Miriam, at hun til sidst samler en gruppe af outsidere. Sammen lægger de planer for, hvordan de kan give tilbage til deres plageånder.

Men når man går hårdt mod hårdt, vil det med tiden ende med, at nogen kommer alvorligt til skade.

Se traileren til AlRawabi School for Girls

The Chair

Premiere: 20.08.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og drama

Foto: The Chair/Eliza Morse/Netflix

Den altid forrygende Sandra Oh (Killing Eve, Grey’s Anatomy) er omdrejningspunktet i komedieserien The Chair. Her spiller Oh den første kvindelige chef for Engelsk-afdelingen ved Pembroke Universitet. Med charme og humor får seeren et indblik i udfordringerne på stedet.

LÆS OGSÅ: Hvis du kunne lide ´Barry´ og ´Dave´, vil du elske ´On Becoming A God In Central Florida´

For stillingen er ikke helt så nem at bestride, som man måske skulle tro. Der venter nemlig allerede fra start af en række problemer, som der skal tages hånd om. The Chair kan fungere som et dejligt pusterum i hverdagen for de fleste.

Se traileren til The Chair

Clickbait

Premiere: 25.08.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi, thriller og drama

Foto: Clickbait/Netflix

På listen over nye serier og sæsoner på Netflix i august 2021 finder du thriller-serien Clickbait. Det helt store spørgsmål er: ”hvem er Nick Brewer”. For Brewer (Adrian Grenier, Miles from Tomorrowland, Entourage) bliver kidnappet, mens en video på sociale medier fortæller, at han dør, når videoen er nået ud til 5 millioner.

LÆS OGSÅ: Podcast: Vi Elsker Serier anbefaler Mare of Easttown

Clickbait har en lidt anderledes opbygning end andre serier, da vi gennem afsnittene får hele otte forskellige ”points-of-view”. Fortælleformen er med til at underbygge, hvordan de sociale medier gør det muligt for os at fremstille os selv, som vi ønsker.

Se traileren til Clickbait

Good Girls, sæson 4

Premiere: 31.08.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie, drama og krimi

Der er naturligvis ikke kun nye serier på Netflix’ liste over nye udgivelser for august. Du kan bl.a. glæde dig til fjerde sæson af serien Good Girls. Sæsonen bliver dog først gjort tilgængelig i slutningen af måneden, men så kan du jo altid hygge dig med én eller flere af de andre titler indtil da.

LÆS OGSÅ: 5 serier du skal se, inden næste sæson

Kender du ikke allerede til Good Girls, skal du blot vide, at der er både komedie og drama i vente. Vi følger en gruppe forstadskvinder, der tager ekstreme midler i brug for at få økonomien til at løbe rundt. Men det er ikke altid så nemt at gemme sig fra lovens lange arm, hvilket især kommer til udtryk her i fjerde sæson.

Fjerde sæson bliver den sidste for Good Girls. Serien er nemlig ikke blevet fornyet for endnu en sæson. Men hey, alle serier behøver heller ikke at løbe +10 sæsoner, uden at nogen bliver  skuffet.

LÆS OGSÅ: HVORDAN KAN DU GØRE DET MOD MIG? De fem mest skuffende sæsonfinaler

Flere nye serier og sæsoner på Netflix i august 2021

Control Z, sæson 2, premiere 04.08.2021

The Kingdom, premiere 13.08.2021

Brand New Cherry Flavor, premiere 13.08.2021

Gone for Good, premiere 13.08.2021

Valeria, sæson 2, premiere 13.08.2021

Everything Will Be Fine, premiere 20.08.2021

Open Your Eyes, premiere 25.08.2021

Post Mortem: No One Dies in, premiere 25.08.2021

Nevertheless, premiere 29.08.2021

You Are My Spring, premiere 31.08.2021

LÆS OGSÅ: SKAM JER! De 5 værste serier i TV-historien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.